Singgoh Le Dulu Aok Yer

Thursday, August 27, 2009

Sejuknya Bilik Aku

Since day 1, aku masuk bilik aku nih, aku tak pernah puas hati dgn aircondnya yg tak berapa nak sejuk. Though Ina selalu kata aircond aku ni OK, aku still rasa panas, maklum ajer mamalia spesies Francis Ford Coppola. Kalau sejuk pun bila time dah pukul 6.30 ptg bawak ke malam, time semua org dah balik menghempas diri bermanja ngan tilam and bantal.

Tu yang aku pelik tu. Apasal hari ni sejuk lain macam bilik aku nih. Aku swing kan aircond tu pun still sejuk. Siap aku bukak tingkap lagi. Pun sejuk lagi. Hmmm... apsal ekk?? Ke aku ni dah buang tebiat nak mamposs?? Hish!! Selisih malaikat 44. Saper nak jaga anak2 aku nanti...

2 comments:

j0jet said...

Ish, kat opis ni pon sejuk gaban!!
Dah pakai jacket masih sejuk!
Nk ujan kot!

Idi said...

Ha'ah. Dah hujan dah. Dah berenti dah pun. Hujan & lapar, kombinasi sempurna utk... huh!! Aku puasa! Aku puasa!!