Singgoh Le Dulu Aok Yer

Thursday, September 3, 2009

CUTI MERDEKA Pt. II

Esoknya gi shopping utk raya budak2. Bahagian shopping ni kena serah pada yang pakar je la. Teh ngan Kakak..





Kerja aku, jaga budak kecik ni. Ya Allah Ya Tuhan. Rasa mcm nak pitam kejar minah ni ke hulu ke hilir....


Muka selamber je minah ni, tapi samseng Ya Allah...




Baby girl pun tau nak Barbie



Bear bear ni Wa punya...




Abg Ngah jangan pegang la... Wa nak shopping ni....


Dah ada ciri-ciri penat kat muka samseng kampung dusun 2 org ni...




Nak bagi nampak Ipoh Parade tu tau, Ayah!


Penat betul diorg melepak kat Ipoh. Tidur siap pacak batu nisan. Ni la rupa diorg tido, mcm pakat2 jer gaya tidurnya...





1 comment:

j0jet said...

mcm sy ngan sepupu sy la!
tdo mesti mcm tu! pastu berebut tdo kat tgh!!haha..