Singgoh Le Dulu Aok Yer

Saturday, November 14, 2009

HARI KECEMERLANGAN DAN KHATAM AL-QUR'AN 2009

Hati tengah sebak. Something happenned lepas majlis ni. Tak tau nak tulis apa, tak tau nak tulis macamana.
Anyway, back to the topic. Pictures speak thousands words. Here's some of them, telling you the stories, and how proud I am.
Terima kasih, Kakak.
Terima kasih, Ya Allah kerana menjadikan aku Ayah untuk anak sebaik ini.
Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah.




Backdrop banner


Tempat Pertama Kelas Imam Muslim Dan Murid Cemerlang Tahun 2


Tempat Pertama Kelas Imam Muslim

Murid Cemerlang Tahun 2, 2009



Alifah Nadia Amin, made me a proud single father


Hadiah Untuk Tempat Pertama



Hadiah Untuk Pelajar Cemerlang Tahun 2, 2009


8 comments:

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, First of all,,,sad to hear that you are a single father, Tahniah untuk anak cikgu yang cemerlang, Alhamdulillah jika bersunguh itulah hasilnya....

Idi said...

Lipislady,
Wa'alaikumussalam
No need to be sad coz I'm actually comfortable being a single father. After 5 years, dah get used to it, kut.
Dan terima kasih atas ucapan tahniah tu. MMeans a lot to me.
BTW, saya bukan Cikgu, tak layak pun jadi cikgu. Part time lecture je..

jumana said...

tahniah.. :)
thumbs up..hehe

Idi said...

Jumana
Terima kasih. Toche toche.

NURA said...

Well done kakak. Moga-moga terus sukses menjadi anak solehah dan menjadi kebanggaan ayah. Tahniah utk ko Idi.

Idi said...

Zai,
Thank you my fren. Ko doa kan la dia terus berjaya dlm hidupnya.
Harap dia takperlu melalui kesusahan mcm yg aku pernah lalu.
Huhu..

NURA said...

Idi, percaya lah suatu hari nanti ko pasti akan senang. Insyaallah hidup ko akan dimudahkan berkat ko mendidik dan menjaga anak2 ko ni. Hidup ni ibarat roda beb..satu hari ko pasti di atas. Chaiyokkk!!!

Idi said...

Zai
Thanks Zai. Ko doakan la utk aku & anak2. Akupun doakan utk ko & family.
Susah ke senang, aku percaya semua tu dtg dr Allah. Kita usaha, dan kita dioa. Apapun yg dtg, kita terima. Seikhlasnya.
Engkau pendidik, InsyaALlah, Tuhan akan jadikan kau lebih senang.
InsyaALlah.