Singgoh Le Dulu Aok Yer

Thursday, May 6, 2010

HAPPY BIRTHDAY IDI


Hari ni birthday aku... sedihnya sebab tak dapat celebrate ngan anak2. Sedih sebab diorg jauh dari aku... Dah 4 hari aku tak jumpa diorg.... Semalam call diorg, diorg wish birthday, pas tu suruh aku balik nak celebrate sama2. Aku kata, aku baru kerja kat sini, tak leh nak ambik cuti lagi... Minggu depan baru aku balik.. Alhamdulillah diorg faham.

Anyway, aku dapat more than 100 birthday wishes since dua hari lepas... paling banyak dlm sejarah hidup aku... Thanks to all, kawan2, family... semua. Amin utk semua doa2 yg baik tu.. yang baik je ye!!!

p/s Tgh2 tulis ni, tetiba anak2 call, wish birthday lagi sekali. Diorg dlm bas nak ke Ipoh, ngan Teh & Wawa. Dan tiba2 hati aku jadi sebak...

7 comments:

NURA said...

Semoga ko panjang umur, murah rezeki, bahagia, berjaya. Happy Birthday !rupanya sama bulan kita.

LIPISLADY said...

Assalamualaikum En Idi, SELAMAT HARI LAHIR, SEMUGA PANJANG UMUR DIMURAHKAN REZKI, DIPERMUDAHKAN PERJAANAN KESANA...AMIN..

LIPISLADY said...

Ooooo dah pindah melaka yee..baguslah cari pengalaman baru dan penghidupan baru, semuga En Idi bergembira dengan pekerjaan baru dan suasana baru...

sue said...

Happy Birthday...

Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki..

Idi said...

Zai, Lipislady, Sue,

Amin. Doa yg sama utk anda2 jugak... Terima kasih.

Azhar Omar said...

Happy besday bro. Be strong. I'm sure bakal ada rahmat yg menanti di sebalik pengorbanan ko berjauhan ngan anak2 ni. All da best bro di tempat baru

Idi said...

Thanks Dato'.